Saturday, November 13, 2010

sabtu yg relaks


yeh.

kalau nk ikut kan pepagi lagi giha dah kene kluar umah nk kene prektis bowling.
huhu. maklum la next week ada pertandingan bowling dengan datin2 :P
semalam je bape kali Datin Fuziah call nk remind giha pasal bowling nih. hehe
semangat betul :P pastu cancel plak sebab bowling penuh. so dia delay ptg nih.
memandang kn mcm takder sape nk hantar petang ni pg ke rumah beliau, jadi giha duduk umah je seharian.


my brader first time cuba buat teh 3 layer. menjadi! huhu tapi manis sket



kalau nk ikutkan plan brader gua, memang byk giler, pg klcc la, pg kl bird park la, pg taman melawati la.. mcm2 cadangan.. alih2 duk umah jer! huh!
so memendangkan duk umah je, giha pun masak la utk mengisi masa yg lapang. hehe

dah la pagi tadi CONFIDENT gile nk pg pasar pagi kat stadium shah alam. muahahah gelak pada diri sendri! mana ada pasar pagi hari sabtu! hari ahad je daaaaaaaaaaa!! muahahhaah
memula nk masak beef steak. so pg la tesco nk cari barang2 yg patut. takde plak!
so tukar plan masak mee goreng basah je utk tgh hari, pastu buat rojak buah sebagai makanan tambahan (haha) dan buat donut utk mkn petang.

2 comments:

-telordibasuh- said...

hehe...delivery blh hahhaa

giha lalala said...

heeheh
dial 1800-88-giha

23/7

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...