Friday, December 10, 2010

Lepak-lepak di Hotspring Sungkai Perak



Hari selasa yg berbahagia.
sempena maal hijrah dan cuti umum,
giha sekali lagi bersama adik beradik yg lain
telah melepak-lepakkan diri ke Hotspring dekat Sungkai,Perak.
memang rasanye jauh.. tapi agak berbaloi laa.

igtkan jauh2 mcm tu tak ramai orang..
rupanya mcm dekat sunway lagoon gak.
muahahahah



memula kitorang g main air sejuk
pastu g rendam kaki dekat air panas dengan suhu 43 darjah C.
pastu g rendam kaki dekat air panas dengan suhu 30 darjah C.
pastu g acah2 mak labu dekak air panas 90 darjah C. haha
orang kat sana memang buat bisnes laa.
haha siap jual telur utk rebus dekat air panas tu..
UNTUNG MAK LABU!!!!

pastu kitorang pg berendam dekat kolam air panas
huhuu memang layan giler...
gambar agak kurang skit..
sebab berendam tak bawak camera. huhu

so korang kalau rasa2 nk pg melepak2 bersama family
ini ada adalah tempat yg sesuai utk seisi keluarga :P
kalau nk tido dekat villa dekat sana pun boleh gak
dorang memang ada sediakan villa and spa.

jangan tak percaya kawasan mandi-manda ni berada di dalam sebuah
perkampungan felda. :P

1 comment:

anis farhana said...

Mahu mencuba kek lapis asli daripada Sarawak? Jemput singgah ke blog saya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...