Tuesday, January 18, 2011

Lepak Lepak sambil mengajar Supik Solat




hehe. cute tak?
Alhamdulillah.. si supik kecik2 lagi nk belajar solat.
umur dia skang nih nk masuk 5 tahun.
asal maghrib je, dia usung telekung dia nk solat.



Kusyuk berdoa.. heheh





Lepak Lepak di FunFair Seksyen 13


yehaaaaaaaaaaaaaa...
lepak2 dekat funfair? hahaha
gile lama tak pg funfair, zaman kecik2 dlu ade gak la pg.
dah sebulan lebih funfair tu tepacak kat stadium s.alam
ktorang pas mkn mlm takder arah tujuan disamping si supik
bising2 nk pg singgah, jadi kitorang pun terpaksa la
menyinggahkan diri ke Funfair!! hehehe

Yang paling seronok siapa??
si supik sasha la.. abes semua game dia nk cuba
hahaha budak2 biasalah..
tapi kitorang rasa mcm seronak plak! ahhaha


Saturday, January 15, 2011

Lepak Lepak di kampung mengacau Dato' K mencuci kereta.


Haha.. petang pada hari yg berkenaan, iaitu selepas Nani diijab kabul,
giha dengan my adik telah 'Membantu' boboy aka Dato' K(edekut) mencuci kereta.
hahahaha cuci kereta sambil abang giha yg mempunyai
camera yg canggih membantu capture picture kitorang.
hahahahahha so jadi model sekejap la kitorang nih.
hehehhe

Gaya seorang Dato' K(edekut)

Gaya seorang model Honda. haha

Gaya seorang model berbaju kurung

Acah-acah poyo mcm model. Model KAMPUNG! haha

Friday, January 14, 2011

Lepak Lepak di Kenduri Kawen Adikku Nanie :p




Selamat Pengantin Baru kepada Nanie n husband.
Actually dah lama dah kenduri nih, baru sekarang sempat nk post.
hehehe bz konon :P tapi takder la lama sangat, 26/12/2010 ari tu :P

Nanie ni kawan sepermainan ku dari kecik.
main mak-mak sama2
ngumpat anak jiran sebelah kanan sama2
jiran selang sebuat rumah belah kiri la katakan. huhu
giha memang anggap dia mcm adik sendri
tak sangka adikku ni dah kawen.
akak mu yg *MUDA ni masih single.


hahahaaahahhahahahahha..

my mom cukur jambul anak sedara Nani

My sis pun nk cukur jugak! haha

Pengantin yg sporting, hehe

Orang2 kuat dekat kenduri di kampung

Selamat menjadi isteri orang :P

haha mcm biasa la, kalau pg kenduri orang, mesti ada yg tanya soalan PANAS! PANAS! PANAS!
haha korang pun mesti dah bole bayangkan soklannye kan?
haha

Tuesday, January 4, 2011

Lepak Lepak di Majlis Jamuan Akhir Tahun Office - Kelana Jaya.


hehe.. makan-makan time.
kemain semangat budak2 KJ ni kalau bab makan.
hahah lebih2 lagi si SUE. ahaks!
beberapa hari sebelom tu office giha dekat I-city ada buat makan2.
1/1/11 hari tu office giha dekat K.Jaya pulak ada buat majlis makan2
haha untung mak labu!
makan2 ni bersumber kan dari modal Mr Koh - IT Specialist kitorang
disamping sumbangan ikhlas dari rakan2 yg lain :P

Nak kene senaraikan ke apa yg diorang sponsor/hasilkan?
kene. nanti dorang marah! haha
okey la ...

Big Sponsor: Mr Koh
Mee Kari Hari-Hari Mau- Giha
Laksa Lazat - Maz
Mee Goreng Sedap/KFC/Coklat- Kak Fuziah
Buah-Buahan Segar Sangat - Sue
Tart Telor Berkotak Cantik - Mimie
Curry Puff Ikea Redah Jam - Hass
Jajan Penyedap Rasa - Farah
Air Pengurang Dahaga - Wan Ahmad




Monday, January 3, 2011

Lepak lepak Menyambut Tahun Baru 2011 - I-city


Happy New Year 2011!!!!!!
hehe selepas kitorang melantak dekat padang dataran shah alam,
kitorang pun menggerakkan diri ke I-city. masa tu lebih kurang pukul 10.30PM
mcm biasa la.. bile kita menggerak ke tempat tumpuan orang ramai..
mesti la jalan jam tak hengat!!
nk ikutkan dari dataran ke i-city hari biasa lebih kurang 10 minit je.
huhu tak pasal2 kitorang sangkut jam lebih dari 1 jam lebih.
sampai kat i-city ngam2 pukul 11.50PM.
kitorang lepak kat lereng bukit bersama camera masing2
huhu. camera canggih abg2 giha laa..
giha guna camera HP je. hahah

abes je bunga api.. (5 minit je bunga api show)
kitorang teros masuk kereta balik umah..
balik umah amik masa 15minit je (hari biasa)
tapi mlm tu lebih kurang 1jam :P
hahaha bebulu je brother2 giha. hahaha
kesimpulannye redah jalan selama 3jam, semata2 utk 5 minit. hahaha

so korang leh bezakan gambar 1 & 2,3 :P

1- taken by my bro :P

2- Taken by my HP

3- Taken by my HP

video
Recorded by my HP ( dah semua orang tangkap gambar je.. giha pun rakam la :P)

selamat melayan :P

Sunday, January 2, 2011

Lepak Lepak di Tesco Shah Alam


Seperti yg dirancang untuk melepak2 pada mlm new year bersama family,
giha besamama kakak, abang and si supik pergi ke tesco utk membeli
barang keperluan.. huhu..
angah n family bawak nasi lemak, so giha mcm biasa dengan permintaan hangat menyediakn
Mee Kari Hari-Hari Mau!! hahah
kitorang plan nk lepak2 dekat dataran Shah Alam makan2 pastu gerak ke
I-city tengok bunga api.. Terbaek punya plan! hehe..
nanti giha hapdet post pasal dekat i-city plak! :P

Keadaan di Tesco agak lengang sebab orang ramai cuti panjang balik kg kot?
sebab tu kitorang sempat begambar2 lagi.. hahah
sebelom ni tak penah pun nk begambar dlm tesco! haha

Orang2 yg bawak troley terpaksa berhenti semata2 nk bg peluang si supik tu bergambar..
hahahahha so lawaks!

Dan dan lepas tu Si Supik ckp kasut dia rosak n nk beli kasut baru pulak..
Beli dan terus pakai okehh!!


Lepak lepak di Konsert Ria Astro - I-city


Yehaaa..selamat tahun baru 2011!!!
okeh sempena sambutan hari tahun baru nih, giha nk share pasal
Konsert Ria Astro di I-city shah alam.
hah! korang penah pg i-city tak?
ok 2 minggu lepas dorang ada buat rakaman konsert nih utk tayangan
malam 1/1/2011 dekat saluran Astro Ceria. (mungkin dah telepas :p)
apede hal.. Astro kan suka ulang2 tayangan..
so korang mesti tak terlepas lah.. hehe

giha telah melepakkan diri dikonsert ini
bersama rakan sekerja yg bernama Mas,
kitorang kebetulan bekerja plak pada hari berkenaan,
so ape lagi, abes keje je..
tros turun office gerak ke konsert. hahah ckup 10 tapak kaki..
sampai la kitorang kat tapak konsert.
ada mcm2 aktiviti yg Astro buat dsamping artis2 popular Astro.

Mari kita layan picca Bebeh!!

Dato' AC Mizal , One Nation Emcee, Adira AF8

stacy budak jahat!! go baby go!!!

Lisa Surihani yg comel dan cute & Farish

Lisa Surihani dengan lawak 'R' nye! hahah memang best!!

Ariel & Akim

Pelakon2 Kau dan Aku. (tak ikuti pun cerita ni)

Peserta & Pemenang Mari Menari (tak ikuti p0n rancangan ni)

nora danish & abang joey bersama peserta Kamilah Bintang (tak ikuti pun rancangan nih)


Trima kaseh kepada my bro kerana sudi meminjamkan kamera dia yg mahal tu kepada giha. huhu
nantibolepinjamlagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...