Thursday, May 28, 2009

Barca menang!!

So the result is BARCA!!!
hahahaha.. walopun MU kalah
atleast dpt gak pg ke FINAL
kan?? kan?? (pujuk diri sendri)
aku redhaa je..

Wednesday, May 27, 2009

Man U vs Barca




haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
rasa2 sape menang? ofkos la i pilih MU
go! go! MU.. hehe

Saturday, May 23, 2009

SEdiH..

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!.. tensen nye aku smalam..

sluar jeans kesayangan aku koyak mcm org sakai.. adoii

sluar tu memang semula jadi dari aku beli koyak skit2 je bg nampak rock!!

pastu ada sorang yg bijaksana pegi koyakkan lg..
tapi kawan aku tu rasa besalah gak, ahha padan muka die!! heheh

arghhhhh!!! gilerrrr tensen aku.. nk marah kang mcm budak2 plak

tapi tu la hakikat dia.. aku sedih coz tu sluar kesayangan aku

sluar 'rezki', hahaha skang da tak nampak rock.. tapi nampak mcm sluar

org sakai.. sebaik kawan aku pujuk,, aku nampak lagi rock dengan suar tu.. ahhaha


tgk tuu... sebelah kiri tu koyak yg asal.. yg sebelah kanan tu selepas dikoyakkan

ape2 pun aku tetap akan pakai suar tu jugak!

Wednesday, May 20, 2009

bubur kacang hijau


pukul 10.25pm, bubur kacang hijau siap!!

hahaha mkn tgh mlm plak.. hehe :D

Dinner tonite


makan jagung je mlm nih..
hehehehe
diet? ahahahahah
takde makne diet!!

HoHo

huhuh.. tak tau nk citer pasal ape ari nih
segala belaku mcm biasa je..
hahah
tak sbar nk tunggu ari sabtu & ahad nih..
sabtu jaming kat studio.. ada lgu baru lg.. hehe
ahad ada jaming kat ofis lg..
hahaha
papehal aku upload video.. hehe
bak kata supervisor aku.. 'Konsert Migrain'!!

hahahahahahahahahaha



Oppsss!! potong rambut depan??

hahahaah..

Monday, May 18, 2009

Makan Time!!















3pm already!!
its time to eat!!
ordered frm kelana jaya delivery services
just call n wait for delivery within 30 mnts.
the price n taste superb!!
delivery charge Rm1!!
im not joking!! hehe
makan dluuuuuuuuuuuuuuuuu!!!


special set (RM7) :

Nasi
Ikan masak asam pedas
Keropok
Telur hancur
Timun
Belacan

Kampung

haa.. sambung yg tadi pasal kat kg..
full giler jadual kat kg smalam.. kitorang memang rancang nk balik kg sambut hari ulang tahun perkahwinan mak & ayah.. sambut birthday mak.. sambut hari ibu & ayah. pg2 ahad kitorang ready masak nasik lemak dgn ayam berempah. aku plak buat nonat (donut). rebus jagung. pas packing barang.. kitorang betolak pg
jeram serting ulu yg air dia tak berapa nk dalam.. tak jernih.. tak laju.. tak bersih.. mcm2 tak lg la.. hahaha, tapi disebabkan cuaca terlalu panas..so kitorang pg jugak kat jeram tu..

pas mandi manda..kitorang siap2 pg balik kg mak kat Bahau. lepak2 kat kg.. makan buah mangga.. pergh.. best gile..byk mangga..
pastu jumpa ngan moyang.. kesian ngan moyang.. tak berapa sehat.. maklum la
umur pun da hampir 105 tahun. mintak2 umur dia dipanjangkan lg..
pastu makan mangga lg. mangga dan mangga lg. haha
pastu perot da kenyang ngan mangga, kitorang g shopping barang2 dapur mak plak.
hahah memang penat gle. pastu perot lapar.. kitorang pg pizza hut, belanja mak & ayah.
kitorang order pizza baru yg ada udang tu.. nampak mcm best je.. tpi aku tak mkn.. coz aku tak
makan udang.. haha.. pas mkn2 ujan turun dengan lebatnya. tapi kitorang redahh je balik umah.
time tu jam pun da pukul 7pm.
tapi spoil laa apan kene balik KL mlm tu gak. so aku packing2 barang nk balik KL.
Mangga yg aku amik kat kg tadi tidak dilupakan.. hehehe
pastu gerak balik KL kul 8.30 sampai kul 11.00.. lama gile.. coz bawak kete slow.. ujan lebat dari
kampung sampai KL. sesampai je kat umah aku.. tak pikir byk..tak kemas barang2.. tros tido.
tau2 je dah kul 11pg arini.... hahahaha.

Its Monday again..

fuhh.. today is monday n lazy day.. im pretty sure everybody hates monday. haha.
ari ni tak keje duk umah aje.. penat balik dr kg mlm tadi.
bestnye lepak kg.. maklumlah da lama tak balik nogori.. hehe

memula rancang nk balik kg ari jumaat..tapi ada beberapa problem yg tak dpt dielakkan..
so balik kg ari sabtu petang.
as usual hari sabtu pagi adalah hari Jamming sedunia bg aku.. so suma org dah tau..
ateh plak sibuk2 suh jaga anak dia.. kalo hari lain bleh la aku tlg.. if saturday.. sorry.. thts my day.. huhu... start jaming kul 10.30 pagi sampai 4 ptg.. maklumlah jaming FREE bleh la lama2.. haha. byk gak lagu jaming aritu.. prektis lagu baru.. heheh nanti da siap aku upload kat sini.
ni lagu Gadisku - Amy Search, ni memang lagu wajib..tiap2 minggu bawak lagu nih..
naik muntah!! haha. tapi tak full la coz bateri hp aku pun da kong.. main pun da hancuss gile
coz jari da penat men byk lgu.. haha walaupun tak best korang layan je.. hehe

video

Sunday, May 10, 2009

Working On Sunday

What a boring day today.. working on sunday..
Nahh!! this is the funny + stupid thing tht my frens n me
doing while boring working on sunday..
layannnnzzz!!!


video

Oh! im the one who's handling the camera.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...