Thursday, December 16, 2010

Lepak - lepak sambil makan biskot azan




Biskut Azan.
Penah dengar?
sape2 yg asal dari kg n9 je tau biskut azan tu mcm mana.. hehe :P
masa pegi lepak - lepak dekat MAHA hari tu, giha pegi rumah adat n9.
rupanye ada bestkot azan ni jual kat sana, RM2.80
ape lagi, kami adik beradik borong sakan kat kedai tu. eheh



Ini paket terbaru dari company beskot tu. dlu sama warna merah gak ,
cuma lain sket rupa nye
tapi rasa tetap sama.
giha bawak beskot ni pg ofis. licin dimakan oleh sekalian orang yg ada. hehe




biskot ni dibuat dekat Dioh, N9.
zaman dlu2 sngat popular beskot nih.
skang ni dekat bandar susah nk jumpa sebab beskot ni mcm tak dikomersialkan sangat
baru2 ni je giha rasa mudah nk dptkan beskot ni di Kajang. kalau tak, kitorang beli kat kg byk2 bawak balik rumah masing2. hehe
Kat KL or Shah Alam tak tau la ada jual ke tak..




Ini la kesedapan beskot azan ni,
enak dimkn begitu saja, sebab ada rasa lemak2
sedikit keras.
enak dicicah air teh mahupun kopi atau nescafe
layannnnnnnnnnnnnn!!

lebih2 lagi cicah air nescafe guna cawan gift dari Hotsound Studio masa Final BOTB dulu :P


5 comments:

-telordibasuh- said...

heheh..cam biskut kering je..
tapi sedap lak kan cicah ngn air he

giha lalala said...

hehhe betol2.
kira nye ni kategori beskot kering la nih..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
macam layan je biskut ni

KAMARULZAMAN NORDIN said...

bawak dtg ingredients, aku nk try buat...

giha lalala said...

salaam brutalsolo: hehe memang layan,, cuba la cari dan rasa :P

kamarul: aku pun tak reti buat.. ko beli yg da siap je la huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...