Saturday, December 11, 2010

Lepak lepak di Blog LanArtWork - blogutkfotoku


tadi chat ngan lan (drummer)..
dia ckp dia ada buat blog.. tapi baru nk gtau hari nih..
hahhaha... takpe..takpe..

ni nk promot sket blog lan nih
lepas lepak lepak kat blog dia, rupa nye ada gambar peram giha kat situ
hahahhaha... gambar time jaming2 ngan rakan2 yg lain.
huhuhu, copy sket gambar tu nk kasi promot blog lan la kate kan..
hehehhe

so kengkawan, lan ni selain main drum, dia seorang penangkap gambar.
heheh sape2 ada job baik nye leh la halo sama dia :P


10 comments:

bundleaddict said...

i'm first here... hehehe... jgn mareee

giha lalala said...

hehehe..takder sape nk maree pun..
tak yah rebut2 sbb memang jarang orang nk komen page nih..

kebarangkalian utk dpt first comment ada lah 100 peratus. hehe

bundleaddict said...

1st tak kan takde hadiah... paling koman pon, bagi la iphone ke, blackberry ke.... ala... strawberry pon jadik la...

giha lalala said...

hahaha.. nk kene bg hadiah eh??
kambing biri-biri mau? huhu

bundleaddict said...

cara gak tu... kambing tu boleh la aku ajar dia nyanyi nanti... pastu boleh masuk AF. dah masuk AF konpom menang. dah menang jadik famous. tapi bila dah famous nanti takut lupa plak kat tuan dia nie... ermmm, pikir2 balik, tak nak la kambing... nak hadiah lain... hehe

hamzah ian said...

pergh.. budak ni nmpk cool

KAMARULZAMAN NORDIN said...

pic ni kau buat cover album jer k :)

giha lalala said...

hamzah : hehe cool yeh?
kamarul: haha blom ader album lg. nanti ader, aku buat laa.haha

O'gosh said...

best gila la giha ni..saya blaja maen gitar ngan hubby pun x abis2 lagi...die lead...giha main bass ye..

giha lalala said...

o'gosh: hahahah nanti kita jam sama2. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...