Sunday, January 2, 2011

Lepak Lepak di Tesco Shah Alam


Seperti yg dirancang untuk melepak2 pada mlm new year bersama family,
giha besamama kakak, abang and si supik pergi ke tesco utk membeli
barang keperluan.. huhu..
angah n family bawak nasi lemak, so giha mcm biasa dengan permintaan hangat menyediakn
Mee Kari Hari-Hari Mau!! hahah
kitorang plan nk lepak2 dekat dataran Shah Alam makan2 pastu gerak ke
I-city tengok bunga api.. Terbaek punya plan! hehe..
nanti giha hapdet post pasal dekat i-city plak! :P

Keadaan di Tesco agak lengang sebab orang ramai cuti panjang balik kg kot?
sebab tu kitorang sempat begambar2 lagi.. hahah
sebelom ni tak penah pun nk begambar dlm tesco! haha

Orang2 yg bawak troley terpaksa berhenti semata2 nk bg peluang si supik tu bergambar..
hahahahha so lawaks!

Dan dan lepas tu Si Supik ckp kasut dia rosak n nk beli kasut baru pulak..
Beli dan terus pakai okehh!!


3 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

KAMARULZAMAN NORDIN said...

betulkah si supik ni obsessed pd camera? ...haha

giha lalala said...

encik brutal: selamat tahun baru :P

kamarul: hahah memang giler camera..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...