Sunday, January 10, 2010

Saturday yang TIRED!


Ermm... Actually the beginning of that day memang menyakitkan hati.
Apan promised nk hantar pg driving class pukul 8.45. Tried call dia tapi tak jawab. Last nite dia ckp siap awal dlm kul 8.00 dia smpai, nanti sempat nk g breakfast dlu. so gua pagi2 da exited bgn awal and siap2.

8.00a.m msg apan tanya dia da gerak blom, dia tak reply.
8.15a.m and im still waiting for apan. call dia tapi tak jawab.
8.30a.m, tak nampak muka lg. Then dia call. dia ckp baru nk gerak dari umah dia!!
what the ! dia ckp hp silent, alarm tak dengar, gua call pun tak dengar.
8.45 mesti kene sampai kat office agent tu.

cepat2 gua jalan kaki cari teksi. thank god teksi kebetulan lalu. gua mintak uncle tu bawk laju2,
gua byr lebih pun takpe.. sebaik uncle tu otai. laju gak dia bawak.. ahahaha..
sampai kat office ngam2, pastu tros g kat tempat blaja. ari tu amik class 6 jam. 3jam teori & 3jam amali. dlm 20 miss call gak la aku tak jawab call apan. geram btol aku ngan dia.

msg dia sampai bape belas ntah.

Masuk class dengar ceramah. ntah apa2 la cekgu tu membebel kat depan. dia wat dulik je sapa tak dengar ke, tido ke, yg penting gaji dia jalan!.. ahahah

Dpat la 2 org kawan, sorang nama dia Nadia budak damansara, lg sorang Ragna dari Belgium.
sempat gak amik email dorang add facebook.. hahah

abes class kul 3.30 apan dtg jemput. gua senyap je dlm keta. dia mintak2 maaf. walaupn aku tau salah tu takde la besar sgt, cuma aku geram je.. dia yg beriya promise dtg awal, siap nk g sarapan. alih2 dia tak dtg. gua dari pagi tak mkn. masuk angin. pastu gua mls la nk over merajuk.. hahahah

pastu dia bawak g mkn mee sup kegemaran ku kat depan giant kelana jaya.
hahaha.. tak ckup gua mkn. order kuey teow, mkn jagung, kepok lekoq. hahha

pastu dia bawak gua g midvalley. ada coklat fair.
memang fevret gua la tuh. haha memang menjadi trik itew. ahahah.
so gua beli la coklat2 yg byk sekali dengan harga yg murah sekali.. hahaha
walaupun geram, penat, lapar dan mcm2 lg.. gua tetap happy di penghujung hari.. hahha

3 comments:

Ayu said...
This comment has been removed by the author.
en somak said...

err dopan giant kocik Kelana Jaya?..

giha lalala said...

napo eh? dah dokat ko?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...