Sunday, June 21, 2009

My friend in coma :(

berita yg paling menyedihkan dlm minggu ini ..
i got msg frm my friends:

Maz: Ninie, andy xcident. trk. da kat hospital sg buloh.

Hozey: adrian got car excident n dia tercampak keluar dr kereta, parah dkt kepala dia, skrg kt icu operate.

Joanna: Let us all pray for adrian serino for a quicker recovery no matter what culture and religion, we pray in our ways for him. hopefully he will showered with our prayers and he will be ok soon, may god blee him.

adrian serino/andy (sabahan) adalah kawan i yg sangat baik. rasa mcm tak bole terima apa yg sedang berlaku dekat dia sekarang nih.. sehingga hari ni masuk hari ke-7 dia koma dekat hospital. doktor potong tengkorak bahagian dahi sebesar 3jari, coz ada darah beku.
walau pun kami tak sama agama, tapi i tetap doakan dia.
semalam i pg melawat dia kat hospital, sedih hampir menitiskan air mata, but i hv to be strong
infrnt of him.
actually, adrian tgh bawak kereta, then tayar kereta meletop, so tak dpt kawal kereta, then terbabas, lalu adrian tercampak keluar dr kereta.. sangat sian... :(

if u all refer to my first post, adrian yg tgh main gitar pakai baju warna putih tuh.
n dia la yg koyakkan seluar jeans i tuh!
hanya kenangan bersama adrian..

2 comments:

RoSe said...

ermm..

semoga kwn giha sihat kembali seperti biasa...aminn

p/s: nnt jgn lupa maik adiah kek blog den yo..hhehe

en somak said...

sabau je la ye cik giha.. tp kalo ko pegi hosp. sg bulo cr kak zura.. dia ada kat sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...